22.5.14

Naturlig skjønnet

Resturantsjefen Yanni, på Stella di Mare, San Giorgio, Mykonos er opptatt av sunn, kortreist og vakker mat. Her finner du ikke en fancy femretters med tilhørende vinmeny. Han har satt sammen en balansert, økologisk meny med ferske råvarer –  fra havet, fra torget, fra bøndene eller fra hotellets egen krydderhage. Bruken av ferke krydderuter i interiøeret virker ujålete og avslappende, men det er neppe tilfeldig. Og på bardisken ligger vannmelon og ananas, klare til kveldens drinker. Det perfekte uperfekte!

Dette er mitt bidrag til den måndelige spalten Urban Jungle Bloggers. Ta en titt og la deg inspirere av flere grønne oaser.











Pin It

4 kommentarer:

  1. Nydelige bilder...
    Og så herlig med en slik meny.
    Sist vi var på ferie i Kreta, var vår favoritt restaurant på samme viset. Og det var nydelige mat å få.

    SvarSlett
  2. My favorite series Urban Jungle Bloggers portrayed in my favorite hotel San Giorgio Mykonos - thank you Linda, you are a star!!!

    SvarSlett
    Svar
    1. Oh.... Thank You, Igor. Next time I hope to see you by the pool as well:)

      Slett
    2. This looks so very very lovely, Linda. Hope you and Igor let me join you by the pool next time ;) Thanks for the beautiful pictures and for being part of our green family. Happy weekend!

      Slett